Redenen om tuinonderhoud in Amersfoort uit te besteden

Woon je in de regio Amersfoort of een andere bosrijke omgeving? Dan is de kans groot dat je gezegend bent met een grote tuin. Misschien heb je daar een mooie vijver in laten aanleggen, of een strook met je favoriete bloemen. Of een heerlijk loungeterras! Welke invulling je er ook aan hebt gegeven, je tuin zal regelmatig onderhouden moeten worden. Dat kun je natuurlijk zelf doen, maar je kunt ook besluiten om het tuinonderhoud uit te besteden aan een professional. Zoals Van Engelenhoven Bestrating uit Amersfoort, bijvoorbeeld. Daar zijn genoeg goede redenen voor!

Lees meer over Van Engelenhoven Bestrating

1. Bespaar tijd en kracht

Zeg eens eerlijk, hoe lang staat het gras er al te hoog bij? Tuinonderhoud kost nu eenmaal tijd, dus niet zo gek dat je het soms een periode achterwege laat. Hoewel het voor sommige mensen een ware uitlaatklep is, vinden de meeste mensen tuinieren tijdrovend en fysiek zwaar. Besteed het tuinonderhoud in Amersfoort en omgeving daarom uit aan Van Engelenhoven Bestrating. Dat scheelt u niet alleen tijd, maar ook energie.

2. Kennis en tools in huis

De hovenier werkt snel, praktisch en heeft alle tools in huis om je tuin weer helemaal op te vijzelen. De heg snoeien? Tuinafval opruimen? Je hebt zelf nergens meer omkijken naar, want Van Engelenhoven Bestrating regelt het voor je. Bovendien weet hij precies welke voeding, hoogte, leefomgeving en mest geschikt zijn voor de beplanting van je tuin. Eerlijk is eerlijk, tuinonderhoud blijft vakmanschap!

Tuinonderhoud in Amersfoort

3. Tuinonderhoud vanaf de aanleg

Wist je dat Van Engelenhoven Bestrating ook de aanleg van je tuin kan verzorgen? Denk aan het grondwerk en de bestrating van je tuin, maar ook aan de beplanting. In samenwerking met lokale kwekerijen levert de hovenier een prachtige beplanting of een strook (kunst)gras. Zelfs voor een vijver, schutting, tuinhuis of de aanleg van elektra kun je bij de vakman uit Amersfoort terecht.

4. Een plaatje van een tuin

Is je tuin toe aan een opknapbeurt, of vind je die vijver te gevaarlijk nu er kinderen komen? Ga eens met de hovenier om tafel zitten. Hij kan je helpen met het ontwerp van een nieuwe of bestaande tuin. Daarbij kan hij ook een verlichtings- of beplantingsplan opstellen, zodat je tuin na renovatie er weer schitterend bij staat.

5. Regelmatig onderhoud

De seizoenen in Nederland zijn zo verschillend dat ook een tuin wisselende behoeften heeft. Wat dacht je van meer bewatering bij droogte, en het snoeien van boomtoppen in specifieke seizoenen? Toch denk je waarschijnlijk pas aan tuinonderhoud als de lente aanbreekt. En dan is het vaak te laat voor sommige klussen! Daarom kun je Van Engelenhoven Bestrating met regelmaat laten langskomen voor tuinonderhoud in Amersfoort. Sluit bijvoorbeeld een onderhoudscontract of voor het voor- en najaar, of een maandelijks abonnement.

Meer informatie over tuinonderhoud in Amersfoort