Nieuwe beurs voor facilitair managers in AMSTERDAM RAI

Veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Facilitaire organisaties spelen hierop in door de samenwerking met dienstverleners te intensiveren en dynamischer te werken. Hoe bereidt een facilitair manager zich concreet voor op de toekomst? De branche is volop in beweging.

Op woensdag 27 en donderdag 28 mei staat een nieuwe, landelijke vakbeurs voor Facilitair Management op het programma. Beleving, kennisoverdracht en interactie zijn hierbij de kernwoorden. De beurs wordt gehouden op een zeer centrale locatie, namelijk de RAI in Amsterdam. Welke trends en innovaties op facilitair gebied zetten de toon? De FM-branche wil maximaal inspelen op toekomstige veranderingen en valt of staat met innovatief organiseren. De Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI biedt ondernemers, (semi)overheden, onderwijs- en zorginstellingen een overzicht van alle facilitaire producten en diensten waarmee zij hun organisatie optimaal kunnen laten opereren. Van schoonmaak tot afvalverwerking, van catering tot snoepautomaat en van beveiliging tot parkeerbeheer. Door de grote dekking in Nederland, is de Randstad een uitgesproken plek om op facilitair gebied extra omzet en bekendheid te genereren.

Een van de bijzondere activiteiten op de beurs wordt: ‘De wereld draait facilitair door!’ Het gaat hier om een vorm van kennisdeling waarbij, in samenwerking met standhouders, brancheverenigingen en bezoekers, actuele onderwerpen uit de facilitaire branche onder leiding van een presentator in een ‘rondetafelgesprek’ worden besproken. Iedereen kan en mag aanschuiven.

Op de vakbeurs wordt voor de beleving ook de ‘werkplek van de toekomst’ ingericht. Hier komen de verschillende innovaties van diverse exposanten samen. Denk aan projectmeubels, opbergsystemen, geur- en emotiesystemen en dergelijke. De bedoeling is dat bezoekers zich in een kantoorsfeer wanen, die over een aantal jaar de standaard zal zijn.

De Facilitaire Vakbeurs Amsterdam RAI vindt plaats in hal 9 van de RAI en is beide dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur. Online inschrijven voor gratis entree via www.facilitairevakbeurs.nl

FVB - spandoek

,