Bezoek de PROVADA op 2-3-4 juni in de RAI Amsterdam

Provada

De PROVADA is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Tijdens driebeursdagen in de RAI in Amsterdam treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woning-corporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar. Om in een profes-sionele omgeving hun plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

Opening

Op dinsdag 2 juni opent dr. Jaap Uijlenbroek, directeur-generaal Rijksvastgoedbedrijf, om 10.00 uur de 11e editie PROVADA in de centrale hal. Dr. Jaap Uijlenbroek zal het hoofdthema van PROVADA 2015 – (RE) Building the Business – kracht bij zetten door voorbeelden uit de praktijk aan te halen ten einde hiermee de bezoekers en standhouders van PROVADA handvatten te geven voor de drie beursdagen.

Programma

Het programma van de beurs is afgestemd op de 3 dagthema’s; innovatie, verleiding, authenticiteit. Zo komen onderwerpen als ‘Innovatie in de hoogste versnelling’, ‘Versnelling van duurzame ambities; straffen of verleiden, De slimme stad is een veranderstad’, ‘De circulaire economie’, ‘Industrieel erfgoed als aanjager voor gebiedsontwikkeling’ en nog vele andere onderwerpen aan bod.

PROVADA en internationaal

Inspelend op het toenemende aantal internationale bezoekers worden verschillende internationaal georiënteerde bijeenkomsten georganiseerd, waaronder ook een bijeenkomst waaraan minister Stef Blok deel zal nemen.

Hi_provada_800_jpg

,